160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Görüştüğü evli kadının evinde bıçaklanarak öldürüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Görüştüğü evli kadının evinde bıçaklanarak öldürüldü
Abone ol
Bartın’ın Kozcağız Beldesinde Meydana Gelen Olayda Görüştüğü Evli Kadının Evine Giden 29 Yaşındaki Aykut Y. Bıçaklanarak Hayatını Kaybetti.

Bartın’ın Kozcağız beldesinde meydana gelen olayda görüştüğü evli kadının evine giden 29 yaşındaki Aykut Y. bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Olay Bartın’ın Kozcağız beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 29 yaşındaki Aykut Y. gece saatlerinde görüştüğü evli ve 3 çocuk annesi T.K.’nın evine gitti. Bu sırada bir alt katta oturan T.K.’nın kayınpederi R.K. gelen sesler üzerine oğlu ve gelininin birlikte yaşadığı daireye çıktı. Gelininin dairesinde karşılaştığı Aykut Y. ile aralarında çıkan arbede de R.K. tarafından göğsünden bıçaklanan Aykut Y. ağır şekilde yaralandı.

Olay sonrası Bartın Devlet Hastanesine kaldırılan Aykut Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

R.K. ve gelini T.K. gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zonguldak Belediyesinde makam aracı Togg mesaiye başladıÖnceki Haber

Zonguldak Belediyesinde makam aracı Togg...

Bodrumda belediye ekipleri yağışlara karşı teyakkuzdaydıSonraki Haber

Bodrumda belediye ekipleri yağışlara kar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar