160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Göncek köyü anasınıfı öğrencilerinin el işi ürünleri doğayla içi içe sergilendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Göncek köyü anasınıfı öğrencilerinin el işi ürünleri doğayla içi içe sergilendi
Abone ol
Göncek Köyü Anasınıfı öğrencilerinin El Işi ürünleri Doğayla Içi Içe Sergilendi

Kütahya’nın Emet ilçesi Göncek köyünde anasınıfı öğrencilerinin yıl içinde yaptıkları resim ve el işi ürünlerden oluşan eserler bahçede doğayla içi içe sergilendi.

Kaymakam Furkan Seyman, Belediye Başkanı Mustafa Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Şen, İlçe Jandarma Komutanı İsa Çobankaya, daire müdürleri ve köydeki vatandaşların katıldığı yılsonu sergisinin açılış kurdelesini Kaymakam Seyman ve Başkan Koca kesti.

Göncek köyü Anasınıfı Öğretmeni Emine Demirayak rehberliğinde miniklerin yıl boyunca hazırladıkları başta resim olmak üzere çeşitli el işi ürünlerin okulun bahçesinde ağaçların gövdelerine ve dallarına asılarak sergilendiği doğayla içi içe yılsonu sergisi protokol üyeleri ve köylülerden büyük ilgi gördü. Sergiyi gezen Kaymakam Seyman ve Başkan Koca, çocuklara çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gedizde gençler Murat Dağı zirvesine tırmandıÖnceki Haber

Gedizde gençler Murat Dağı zirvesine tır...

Arpada üç çeşit birden çiftçinin yüzünü güldürdüSonraki Haber

Arpada üç çeşit birden çiftçinin yüzünü...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar