160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gölyakada kanser taraması yapılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gölyakada kanser taraması yapılıyor
Abone ol
Düzce Sağlık Müdürlüğü Bünyesinde Bulunan Mobil Kanser Tarama Tırı Gölyaka Ilçesinde Vatandaşlara ücretsiz Sağlık Taraması Yapıyor.

DÜZCE(İHA) – Düzce Sağlık Müdürlüğü bünyesinde bulunan mobil kanser tarama tırı Gölyaka ilçesinde vatandaşlara ücretsiz sağlık taraması yapıyor.

Düzce’de kanser taramalarını yaygınlaştırmak ve daha fazla kişiye ulaşmak amacıyla Sağlık Müdürlüğü tarafından Gölyaka İlçe Devlet Hastanesi bahçesinde konuşlandırılan mobil kanser tarama tırı tarama yaptı. İlçede yaşayan 40-69 yaş arası kadınlara meme kanseri, 30-65 yaş arası kadınlara rahim ağzı kanseri, 50-70 yaş arası kadınlara da bağırsak kanseri taramalarını ücretsiz olarak yaptırabilecek.

Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin yılmaz, kanserin, erken teşhis edildiğinde önlenebilir bir hastalık olduğunu hatırlatarak "Mobil Kanser tarama tırımız hafta boyunca Gölyaka ilçemizde bulanacak olan vatandaşlara ücretsiz tarama yapacak. Unutmayın erken tanı, hayat kurtarır. Erken fark edersen, çok şey fark eder" ifadelerinde bulundu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adana ve İzmir El Ele: İŞKAD ve USKD Kardeş Dernek OlduÖnceki Haber

Adana ve İzmir El Ele: İŞKAD ve USKD Kar...

Cinayetten sonra 6 sayfalık not yazıp intihar etmişSonraki Haber

Cinayetten sonra 6 sayfalık not yazıp in...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar