160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gölcüklü hayırseverler deprem bölgesine portatif tuvalet ve duş kabini gönderdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gölcüklü hayırseverler deprem bölgesine portatif tuvalet ve duş kabini gönderdi
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ’TA MEYDANA GELEN ASRIN FELAKETİNİN ARDINDAN TÜM İMKANLARINI SEFERBER EDEN GÖLCÜKLÜ HAYIRSEVERLER, DEPREM BÖLGESİNE 6 PORTATİF TUVALET VE DUŞ KABİNİ GÖNDERDİ.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen asrın felaketinin ardından tüm imkanlarını seferber eden Gölcüklü hayırseverler, deprem bölgesine 6 portatif tuvalet ve duş kabini gönderdi.


Gölcüklü hayırseverler, deprem bölgesi için başlattığı yardım seferberliğini sürdürüyor. Depremin ilk gününden itibaren depremzedelerin ihtiyaçlarına yönelik tırlar dolusu yardımı bölgeye gönderen yardımseverler, imkanlar ölçüsünde bölgenin eksiklerini gidermeye devam ediyor. Gölcük Belediyesi tarafından temin edilen erzak kolileri, battaniye, su ve çadır kentlerin çevrelerinde kullanılmak üzere 4 ton kükürt taşıyan 2 tır bölgeye gönderildi. Ayrıca temizlik işleri müdürlüğü ve yapı kontrol müdürlüğü personelleri ile hayırsever Gölcüklülerin el birliğiyle satın aldığı 6 portatif tuvalet ve duş kabini Hatay’ın Defne ilçesine gönderildi.


Gölcük’teki çalışmalarını tamamlayarak Defne’ye yeniden ulaşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ekip arkadaşları ile bir araya gelerek sahadaki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Sezer’in Hatay’ın tüm ilçelerinde koordine ettiği ekipler depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılama, 3 öğün sıcak yemek ikramı ve saha temizliği çalışmalarına devam ediyor. Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin enkaz kaldırma çalışmalarına destek oluyor. Başkan Sezer, sahada çalışmalarını sürdüren çalışma arkadaşlarına ve bölgeye yardımlarını esirgemeyen Gölcüklülere teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagülden ilk yorum: “Boşuna ‘zillet demiyoruz”Önceki Haber

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagülden...

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralıSonraki Haber

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yara...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar