160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Göçük altında kalan işçi 9 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Göçük altında kalan işçi 9 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı
Abone ol
KAYSERİ'NİN YAHYALI İLÇESİNDE ÇİNKO MADENİNDE MEYDANA GELEN GÖÇÜK ALTINDA KALAN İŞÇİ, YAKLAŞIK 9 SAAT SÜREN ÇALIŞMA SONUCU YARALI OLARAK KURTARILDI.

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde çinko madeninde meydana gelen göçük altında kalan işçi, yaklaşık 9 saat süren çalışma sonucu yaralı olarak kurtarıldı.


Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Delikkaya Mahallesi’nde bir çinko madeninde sabah saatlerinde göçük yaşandı. Göçük altında kalan 2 kişiden Mustafa Kayadelen’in (36) cansız bedeni madenden çıkartıldı. AFAD, itfaiye, UMKE ve jandarma ekipleri göçük altındaki diğer işçi Murat Erdil’i kurtarma çalışması başlattı.


Ekiplerin yaklaşık 9 saat süren çalışması sonrasında Murat Erdil’e sağ olarak ulaşıldı. Erdil, madenden çıkartılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Kurum: “Bu cennet vatanın her metrekaresine yatırımlarımızla mührümüzü vurduk” Önceki Haber

Bakan Kurum: “Bu cennet vatanın her metr...

Siirtte 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı Sonraki Haber

Siirtte 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cez...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar