160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Göçmen kaçakçılığı yapan bir kişi tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Göçmen kaçakçılığı yapan bir kişi tutuklandı
Abone ol
ADANA’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI YAPTIĞI ÖNE SÜRÜLEN BİR KİŞİ TUTUKLANIRKEN, ZANLININ İFADESİNDE ADANA’YA HALE GELDİĞİNİ, YOLDA GÖRDÜĞÜ GÖÇMENLERİ ALLAH RIZASI İÇİ ARACINA ALDIĞINI SÖYLEDİĞİ ÖĞRENİLDİ.

Adana’da göçmen kaçakçılığı yaptığı öne sürülen bir kişi tutuklanırken, zanlının ifadesinde Adana’ya hale geldiğini, yolda gördüğü göçmenleri Allah rızası içi aracına aldığını söylediği öğrenildi.


Adana Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, ülkeye yasadışı yollarla giren göçmenlerin kente geleceği bilgisine ulaştı. Ekipler, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda takibe aldıkları şüpheli kamyoneti, uygulama noktasında durdurdu. Şoför Mahmut Güneş’in (28) indirildiği kamyonetin kasasında Afgan uyruklu 16 kaçak göçmen yakalandı. Kaçak göçmenlerin, 1800 dolar karşılığında Yunanistan’a gitmek üzere ülkeye girdikleri, Şanlıurfa’da ise Güneş’in kamyonetine binip, İstanbul’a götürüldükleri belirlendi.


Gözaltına alınan şüpheli Mahmut Güneş, ifadesinde, “Şanlıurfa’da sebzecilik yapıyorum. Mal almak için Adana’daki hale geliyordum. Araçtakiler, yoldayken el kaldırdı. Ben de Allah rızası için aldım. Kim olduklarını bilmiyordum” dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mahmut Güneş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kaçak göçmenler ise Adana Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığda iki katlı evin dış cephesinde dökülmeler meydana geldi Önceki Haber

Elazığda iki katlı evin dış cephesinde d...

Yıllardır düğün ve taziye yemeklerini ücretsiz veriyor Sonraki Haber

Yıllardır düğün ve taziye yemeklerini üc...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar