160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Giresunda asansör boşluğunda çalışan işçiler asansör altında kaldı: 1i ağır 3 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Giresunda asansör boşluğunda çalışan işçiler asansör altında kaldı: 1i ağır 3 yaralı
Abone ol
GİRESUN’DA ATATÜRK BULVARI SAHİL YOLU ÜZERİNDE BULUNAN BİR OTELDE TADİLAT SIRASINDA ASANSÖR BOŞLUĞUNDA ÇALIŞAN İŞÇİLERİN ÜZERİNE ASANSÖR DÜŞTÜ. OLAYDA 1’İ AĞIR 3 İŞÇİ YARALANDI.

Giresun’da Atatürk Bulvarı Sahil Yolu üzerinde bulunan bir otelde tadilat sırasında asansör boşluğunda çalışan işçilerin üzerine asansör düştü. Olayda 1’i ağır 3 işçi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, il merkezindeki bir otelin tadilatı sırasında asansör boşluğunda çalışan işçilerin üzerine üst katlarda bulunan asansör bilinmeyen bir nedenle üzerlerine düştü. Olayda 3 işçi yaralanırken, 2 işçi yaralı olarak kurtarıldı. Asansör altında bulunan bir işçinin çıkartılması için 112, UMKE, İtfaiye ve AFAD ekipleri çalışma başlatırken, işçiyi çıkartmak için çalışmalar sürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sesi Görenlerin Avrupa Şampiyonasındaki rakipleri belli oldu Önceki Haber

Sesi Görenlerin Avrupa Şampiyonasındaki...

Yıldırımın cadde ve sokaklarında bahar temizliği Sonraki Haber

Yıldırımın cadde ve sokaklarında bahar t...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar