28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3329
EURO35.0539
ALTIN2281.2

Giresun Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay basın mensuplarıyla bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Giresun Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay basın mensuplarıyla bir araya geldi
Abone ol
GİRESUN EMNİYET MÜDÜRÜ SARUHAN KIZILAY

Giresun Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi.


Polis evinde düzenlenen toplantıda konuşan Giresun Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, Giresun’da büyük asayiş olaylarının yaşanmadığını, vatandaşların da mutlu olmak için çaba gösterdiğini ifade etti.


Giresun’un huzurlu bir şehir olmaya aday olduğunu belirten Kızılay, sorunsuz bir şehrin düşünülmemesi gerektiğini ifade ederek “Suç insanın olduğu her yerde olur. Önemli olan bunlarla baş edebilmek. Daha önce de söylemiştim. Şehrin trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatmıştık. Biz daha fazla tedbir koyacağız. Vatandaşlarımız daha fazla duyarlı olacak. Bunu mümkün olursa sıfıra indireceğiz. Giresun için 10 ayda yüzde 30’luk azalma gayet iyi bir rakam. Bu sadece polisin çalışması değil. Vatandaş polise uymazsa biz bu rakamları yakalayamayız. Görünen o ki vatandaşımız bu konuda bize destek oluyor. Bunu daha ileriye götürmek hem bizim hem de vatandaşın görevi” dedi.


Kızılay, sunulan güvenlik hizmetinin daha kaliteli hale gelmesi için vatandaşların kanunlara uymaları gerektiği vurgusunu yaparak “Dünyadaki hiçbir sorun sadece kolluk kuvvetleriyle çözülmez. Beraberce çözeceğiz. Herkes mutlu olmak istiyordur. Herkes en iyisini istiyordur. Kolluk kuvvetleri kanunların koruyucusudur. Belki de kendi özel hayatımızda istemediğimiz kısıtlamaları kolluk kuvvetlerinden görüyoruz ama devlet kanunla yönetilir. Dolayısıyla o kanunların koruyucusu kolluk kuvvetleridir. O da gereğini yapar. Kişilerin şahsi beklentilerine bırakılamaz. Herkes buna uymalıdır. Yani bizim herkes bunu yapıyor mantığından uzaklaşmamız lazım. Devlet toplumun büyük bir kesimini değerlendirir, kanunlarını çıkarır ve hepimizi uyarız. Giresun’da asayiş konusunda büyük olaylarla karşılaşmıyoruz. Hem de aydınlatma oranlarımız çok yüksek. Giresun polisi yapması gerekeni sonuna kadar yapıyor. Biz Türkiye ortalamasının üstünde aydınlatma oranlarına sahibiz” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fransada sıcak hava alarmı: Bordeauxte açık hava etkinliklerine yasakÖnceki Haber

Fransada sıcak hava alarmı: Bordeauxte a...

Avrupada Yıldırım rüzgarıSonraki Haber

Avrupada Yıldırım rüzgarı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar