29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3847
EURO35.0663
ALTIN2326.5

Giray Bulak; “Fazla alternatifimiz yoktu”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Giray Bulak; “Fazla alternatifimiz yoktu”
Abone ol
DENİZLİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ GİRAY BULAK

Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında Gençlerbirliği’ne konuk olan Denizlispor 0-0’lık skorla berabere kaldı. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü değerlendirmelerde bulundu.



Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Denizlispor Teknik Sorumlusu Bulak, “İki takımın oyucularını ve Mustafa Hoca’yı tebrik ediyorum. Tempolu bir maç oldu. Maçtan önce de rakibin çok yetenekli, önde hünerli, rakibi eksiltebilecek ve sonuç alabilecek oyuncular olduğunu biliyorduk. Oyunu daraltarak daha çok ikinci bölgeye çekilerek oynamayı yeğledik. Fazla alternatifimiz yoktu, zaten çok eksik geldik ve yorgunuz. Pazar günü maç, çarşamba akşam maç 7 saat yolculuk, şimdi 7 saat daha yolculuk yapacağız pazar günü yine maça çıkacağız. Bu oyunculara bu kadar yüklenilmemesi lazım. Bugün üç oyuncumuzu iğne ile oynattık, bu durum ileride transferlerini, geleceklerini etkiler. Dolayısıyla programları yaparken dikkatli olmak lazım” diye konuştu.



“Transfer yasağı olan takımlara bu oyuncular verilsin”


Deprem bölgesindeki takımların boşta kalan futbolcularını transfer yasağı olan takımlara dağıtılması gerektiğini dile getiren Bulak, “Bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Adanaspor ve Malatyaspor’un transfer yapamayan oyuncuları var. Transfer yasağı olan takımlara bu oyuncular verilsin, dağıtılsın. Hem bu takımları rahatlatalım hem de oyuncuları futbol dünyasına katalım. Dört takıma transfer serbestliği verdik ama onların oyuncularından alan olmadı, 120 oyuncunun 40 tanesi gitti. Halbuki transfer bunlara göre verilmişti. Ligdeki takımlar gidiyor İngiltere’den, Bulgaristan’dan oyuncu alıyor. Bizim deprem bölgesindeki takımlara yardım edip onların oyuncularını almamız gerekiyor. Madem diğer takımlar onları tercih etmedi biz talibiz” ifadelerini kullandı.



Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Dalcı ise “Lig boyu kısaldıkça, makas daraldıkça oynanan her maç daha da önem kazanıyor. Bugün gerçekten mücadelesi yüksek, tempolu bir maç oldu. Belli pozisyonlar da yakaladık. Özellikle birini yarıda yakaladığımız pozisyonlardan birini değerlendirmiş olsaydık maçın şekli ve hikayesi farklı olabilirdi. Denizlispor analizlerimizle de bizi şaşırtmadı. Birinci bölge savunması yapıp genelde kazandıkları toplarla hızlı hücum yapmaya çalışan bir takımdı. Dolayısıyla saha içinde güçlü bir mücadele vardı. Burada hakeme de ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bu maçta belki 7-8 tane sarı kartın olması gerekiyordu. Sonlara doğru bu gerginliğin sebebi art arda gelen faullerin gerek bize gerekse rakibe verilmeyerek ya da kart gösterilmesi gereken pozisyonlar devam kararı verildi. Bu da maçın pozitif oyundan uzaklaştırıp biraz daha kaos oyununa çevirdi” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Navigasyonu ayarlarken dikkati dağıldı, otomobili ile takla attıÖnceki Haber

Navigasyonu ayarlarken dikkati dağıldı,...

Sarıyerde 3 katlı köşkte yangınSonraki Haber

Sarıyerde 3 katlı köşkte yangın

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar