160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gider borusunu tamir ederken göçük altında kaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gider borusunu tamir ederken göçük altında kaldı
Abone ol
Sultanbeyli ’de Bir Apartmanın Gider Borusunu Tamir Etmek Için Kazı Yapan R.k., Toprağın Kayması Sonucu Göçük Altında Mahsur Kaldı. Yaralı Olarak Kurtarılan R.k. Hastaneye Kaldırıldı

Sultanbeyli’de apartmanın gider borusunu tamir etmek için kazı yapan bir kişi, toprağın kayması sonucu göçük altında kaldı. Yaralı olarak kurtarılan şahıs hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 20.45 sıralarında Abdurrahmangazi Mahallesi Yeşiltepe Sokak üzerinde bulunan bir binanın bahçe kısmında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre R.K., yaşadığı apartmanın gider borusunu kendi imkanlarıyla tamir ettiği sırada toprak kayması sonucu kazdığı çukurda mahsur kaldı. Belden aşağısı göçük altında kalan R.K’yi görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine UMKE, AFAD, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla R.K., toprak altından yaralı olarak kurtarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan R.K., ambulansla hastaneye kaldırıldı. R.K’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hafif ticari araç anne ve kızına çarptıÖnceki Haber

Hafif ticari araç anne ve kızına çarptı

Batmanda iki otomobil çarpıştı: 4 kişi yaralandıSonraki Haber

Batmanda iki otomobil çarpıştı: 4 kişi y...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar