160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Germencikte 14 asırlık mukabele geleneği sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Germencikte 14 asırlık mukabele geleneği sürüyor
Abone ol
İSLAM DÜNYASINDA 14 ASIRDIR SÜREN KARŞILIKLI KUR’AN-I KERİM OKUMA OLARAK BİLİNEN MUKABELE GELENEĞİ AYDIN'IN GERMENCİK İLÇESİNDE SÜRDÜRÜLÜYOR.

İslam dünyasında 14 asırdır süren karşılıklı Kur’an-ı Kerim okuma olarak bilinen mukabele geleneği Aydın’ın Germencik ilçesinde sürdürülüyor.



Ramazan ayının 14 asırlık mukabele geleneği Germencik ilçesinde ilçe müftülüğüne bağlı ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarında ve camilerde kadınlar tarafından devam ettiriliyor. Devam eden mukabele geleneğinde kadın hocalar öncülüğünde Ramazan ayı münasebetiyle başlatılan mukabele programlarına Kur’an-ı Kerim’i öğrenen kursiyerler ve mahalle sakinleri yoğun ilgi gösteriyor. Germencik İlçe Müftüsü Selman Coşkun asırlık bir geleneğin ilçelerinde devam etmesinde katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bağımlılıkla mücadele haritası çalıştay ile belirleniyorÖnceki Haber

Bağımlılıkla mücadele haritası çalıştay...

Spor okullarında 6 bin çocuk yıl boyu kesintisiz eğitim alıyorSonraki Haber

Spor okullarında 6 bin çocuk yıl boyu ke...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar