160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Germencikli kadınlar sporla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Germencikli kadınlar sporla buluştu
Abone ol
Germencik Belediyesi Tarafından Düzenlenen Yoga, Pilates Ve Zumba Kurslarına Yoğun Ilgi Gösteren Kadınlar, Uzman Eğitmenler Eşliğinde Havuz Başında Sporun Keyfini çıkarıyor.

Germencik Belediyesi tarafından düzenlenen yoga, pilates ve zumba kurslarına yoğun ilgi gösteren kadınlar, uzman eğitmenler eşliğinde havuz başında spor yapma imkanı buluyor.

Germencik Belediyesi, kadınlara yönelik düzenlediği zumba, pilates ve yoga kurslarıyla hem sağlıklı yaşamı teşvik etmeye hem de sosyal dayanışmayı güçlendirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Burak Zencirci öncülüğünde devam eden kurslara Germencikli kadınların ilgisi yoğun olurken, kurslar yaz aylarının keyfini artırmak için bu kez havuz başında gerçekleştirildi. Kadınlar, uzman eğitmenler eşliğinde spor yapma fırsatı bulurken, etkinlik renkli görüntülere de sahne oldu.

Sporun sadece sağlık değil, aynı zamanda sosyal bir buluşma noktası olduğunu vurgulayan Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci; "Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde kadınlarımıza yönelik zumba, pilates ve yoga kurslarımız devam ediyor. Vatandaşlarımıza hem sosyal bir ortam hem de sağlıklı bir yaşam sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Deprem korkusuyla geceyi sokakta geçirdilerÖnceki Haber

Deprem korkusuyla geceyi sokakta geçirdi...

Hakkaride aile içi ve kadına şiddet olaylarında azalmaSonraki Haber

Hakkaride aile içi ve kadına şiddet olay...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar