25 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Geri manevra sırasında kaldırımda oturan yaşlı kadına çarpan sürücüye neden çarptın sitemi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Geri manevra sırasında kaldırımda oturan yaşlı kadına çarpan sürücüye neden çarptın sitemi
Abone ol
çarpmanın Etkisi Ile Yaralanan Kadın, Araç Sürücüsüne "ben Burada Otururken Sen Neden Bana Gelip çarptın?" Diyerek Sitem Etti.

Burdur’da trafiğe kapalı yola giren araç sürücüsü geri menavra yaptığı esnada kaldırımda oturan yaşlı kadına çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaralanan kadın, araç sürücüsüne "Ben burada otururken sen neden bana gelip çarptın?" diyerek sitem etti.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Konak Mahallesi Uğur Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 07 VU 006 plakalı aracıyla trafiğe kapalı yola giren sürücü A.Ç., geri manevra yapmak isterken kaldırımda oturan ismi öğrenilemeyen yaşlı kadına çarptı. Çarpışmanın etkisi ile yaşlı kadın yaralanırken ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında yaralı, kendisine çarpan araç sürücüsüne, "Ben burada otururken sen neden bana gelip çarptın? Ben yalnız yaşıyorum sen neden bana gelip çarpıyorsun? Ben ne olduğumu bilemedim" diyerek sitem etti. Yaşlı kadın, ambulansla Burdur Devlet Hastanesine kaldırılırken araç sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın Büyükşehirin ilçelerde altyapı yatırımlarını sürüyor Önceki Haber

Aydın Büyükşehirin ilçelerde altyapı yat...

Gebzeden Kadıköye gezmeye geldi, ceza ile döndü: Abartı egzozdan men edildi Sonraki Haber

Gebzeden Kadıköye gezmeye geldi, ceza il...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar