160x600
18 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fillikçioğlu Didimdeki çalışmaları yerinde inceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fillikçioğlu Didimdeki çalışmaları yerinde inceledi
Abone ol
AYDIN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ CENAP FİLLİKÇİOĞLU, DİDİM İLÇESİNDEKİ FUTBOL SAHASINA YAPILAN SOYUNMA ODALARINI İLE DİDİM ATATÜRK STADYUMU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLEN BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Didim ilçesindeki futbol sahasına yapılan soyunma odalarını ile Didim Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.



Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü il genelinde spor ve sporcuya yönelik çalışmalarını tüm hızı ile sürüyor. Başta gençler olmak üzere tüm vatandaşların daha rahat ve elverişli bir şekilde spor alanlarını kullanmaları yönünde çalışmalar yürüten müdürlük Didim’de de bir dizi çalışma yürütüyor. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Fillikçoğlu Didim’deki çalışmaları yerinde inceledi. Didim futbol sahasında yapılan soyunma odaları ile Didim Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları hakkında Didim İlçe Gençlik ve Spor İl Müdürü Ufuk Kurucu ’dan bilgi alan Fillikçioğlu Didim’de gençlere ve sporculara en iyi imkanları sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yokuş aşağıya inen servis minibüsü yoldan çıkarak takla attı: 1 yaralı Önceki Haber

Yokuş aşağıya inen servis minibüsü yolda...

‘Zafere Götüren Analar adlı tiyatro oyununu Bozüyükte sahnelendiler Sonraki Haber

‘Zafere Götüren Analar adlı tiyatro oyun...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar