160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gençlik merkezi üyeleri oryantiring de yarıştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençlik merkezi üyeleri oryantiring de yarıştı
Abone ol
Diyarbakır Gençlik Ve Spor Il Müdürlüğü’ne Bağlı Kayapınar Gençlik Merkezi üyeleri Dicle üniversitesi’nde Düzenlenen Oryantiring Yarışmasında Mücadele Etti.

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Kayapınar Gençlik Merkezi üyeleri Dicle Üniversitesi’nde düzenlenen oryantiring yarışmasında mücadele etti.

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kayapınar Gençlik Merkezi tarafından merkez üyeleri ve Diyarbakır Atletizm ve Spor Kulübü sporcularının katılımıyla 50 sporcu düzenlenen oryantiring yarışlarında kız-erkek ve 16-18 yaş olmak üzere 4 kategoride yarıştı.

Yarışma sonunda dereceye girenlere ödüllerini Dicle Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ali Karakaş, Kayapınar Gençlik Merkezi Müdürü İnamullah Önal, Yeşil Yıldız Derneği Başkanı Yahya Öger ve oryantiring hakemlerinden Murat Çavaş tarafından verildi.

Yarışmaya katılan sporculara ve projede emeği geçen herkese teşekkür Önal, oryantiringin fiziksel ve zihinsel beceri gerektiren bir doğa sporu olduğunu söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsunda uyuşturucu ticaretinden 4 kişi tutuklandı Önceki Haber

Samsunda uyuşturucu ticaretinden 4 kişi...

Başkan Seçer Etik Haftası etkinliğine katıldı Sonraki Haber

Başkan Seçer Etik Haftası etkinliğine ka...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar