160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gençlik İftarında buluşan Genç Eyüpsultanlılar ödüllerini aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençlik İftarında buluşan Genç Eyüpsultanlılar ödüllerini aldı
Abone ol
EYÜPSULTAN BELEDİYE BAŞKANI DENİZ KÖKEN’İN EV SAHİPLİĞİ YAPTIĞI EYÜPSULTAN KÜLTÜR SANAT MERKEZİ'NDE DÜZENLENEN GENÇLİK İFTARI VE ÖDÜL TÖRENİNDE BİR ARAYA GELEN GENÇ EYÜPSULTANLILAR İFTAR YAPIP, ÖDÜLLERİNİ ALDI.

Eyüpsultan Belediyesi’nin, Eyüpsultan’da yaşayan gençler için hayata geçirdiği mobil uygulama, Genç Eyüpsultan’da Şubat ve Mart ayının kazananları ödüllerini aldı.


Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in ev sahipliği yaptığı Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen Gençlik İftarı ve ödül töreninde bir araya gelen Genç Eyüpsultanlılar iftar yapıp, ödüllerini aldı.


Yaklaşık 900 gencin bir araya geldiği iftarda, Genç Eyüpsultanlılarla birlikte AK Parti Gençlik Kolları, Ülkü Ocakları ve Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları, Eyüpsultan Belediyesi Gençlik Meclisi, Genç Kızılay, Genç Yeşilay, Genç Ensar, TÜGVA temsilcileri de katıldı.


İftar sonrasında gerçekleştirilen ödül takdimi öncesi gençlere seslenen Başkan Deniz Köken, tüm gençlere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Köken, "Bu iftarı her yerde yapabilirdiniz, bizimle yapmayı tercih ettiniz, teşekkür ediyoruz. Davete icabet sünnettir, iftar davetine icabet iki kere sünnettir. Hem bu sünneti yerine getirdiğiniz için; hem bizleri kırmayıp bizlerle beraber olduğunuz için ve Genç Eyüpsultan uygulamasına katkı verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bu şehri tek başıma yönetmiyorum, bizden sonrada birileri yönetecek, onlarda sizler olacaksınız. En azından neler yapılıp neler yapılmadığını görün diye Genç Eyüpsultan uygulamasını başlatmıştık. Şu anda gençler, yaşlılar, engelliler ve sporcular için neler yapılıyor; neler yapılmıyor biliyorsunuz. Bunları bilerek yapılan yorum ve eleştirilerden verim çıkar ve daha mükemmel bir Eyüpsultan oluşturmamız hasıl olur" dedi.


Konuşmanın ardından Başkan Köken, birinci olan Begüm Odabaş’a bilgisayar oyunu, ikinci olan Mustafa Can Tunç’a tablet ve üçüncü olan Emirhan Kaba’ya bisiklet ödüllerini verdi. Ayrıca iftara katılan gençler arasında yapılan çekilişte, 50 kişiye Eyüpsultan’ın asırlık çınarı Eyüpspor’un forması hediye edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremde zihinsel engelli ağabeyini kurtardı, sözleri duygulandırdıÖnceki Haber

Depremde zihinsel engelli ağabeyini kurt...

Amasyada liselilerin yaptığı elektrikli araç TEKNOFESTte yarışacakSonraki Haber

Amasyada liselilerin yaptığı elektrikli...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar