160x600
11 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gençlerin kavgasında silahlar konuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençlerin kavgasında silahlar konuştu
Abone ol
ESENYURT’TA GENÇLER ARASINDA ÇIKAN KAVGADA ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ. İKİ GRUBUN TARTIŞTIĞI OLAYDA SOKAK ARASINDA RASTGELE HAVAYA ATEŞ AÇILIRKEN, KORKU DOLU ANLAR BİR VATANDAŞIN CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.

Esenyurt’ta gençler arasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. İki grubun tartıştığı olayda sokak arasında rastgele havaya ateş açılırken, korku dolu anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.


Olay, dün saat 21.30 sıralarında Esenyurt Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre iki grup genç bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. İlerleyen dakikalarda gençler birbirine girdi. Birbirlerini kovalayan gençlerden bir grup sokak arasına kaçarken, eli silahlı bir şahıs ise rastgele havaya ateş açtı. Şans eseri yaralanan olmazken, taraflar kendiliğinden dağıldı. Yaşanan o korku dolu anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Basın Ekspreste minibüs takla attı: 2 yaralıÖnceki Haber

Basın Ekspreste minibüs takla attı: 2 ya...

Çıldır Yeni Cami Kadir Gecesinde ibadete açılıyorSonraki Haber

Çıldır Yeni Cami Kadir Gecesinde ibadete...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar