160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gençler yine kazandı 6-0

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençler yine kazandı 6-0
Abone ol
KIRKGÖZ DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ GENÇ TAKIMI MÜCADELE ETTİĞİ ANTALYA AMATÖR 18 YAŞ LİGİ 1’NCİ GURUPTA OYNADIĞI DEMRE BELEDİYESPOR MAÇINI 6-0 KAZANDI

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü genç takımı mücadele ettiği Antalya Amatör 18 Yaş ligi 1’nci gurupta oynadığı Demre Belediyespor maçını 6-0 kazandı.


Deplasmanda oynadığı maça sakatlıkları nedeniyle 2 eksik oyuncuyla giden Döşemealtı takımı 3 puanı 6 golle alarak büyük bir başarıya imza attı. Maça çok hızlı başlayan Döşemealtı’nın gençleri Nahitcan Coşkuner ve Samet Serbest’in sakatlığı nedeniyle eksik çıktıkları maçta ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. Karşılaşmanın 40’ncı dakikasında Arda Muhammet Avşar rakibiyle girdiği mücadelede aldığı darbe ile sakatlanarak oyundan çıkarken, kırmızı-siyah-beyazlılar baskılı futbol ile rakibini kendi sahasına adeta hapsetti.


İkinci yarıda da 3 gol bulan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşmadan bol gol ve 3 puanla ayrılmayı bildi. Döşemealtı takımının gollerini Hüseyin İlkan Uyar’ın 2, Ferhat Kulak, Bertuğ Solmaz, Yusuf Gümüştaş ve Ege Baykan’ın 1’er gol attı. Grupta liderliğini sürdüren Döşemealtı’nın altın kramponları bu hafta kendi sahasında oynayacağı Kundu Spor maçı hazırlıklarına 1 günlük dinlenmeden sonra başladı. Genç takım final havasında çıktığı her maçı kazanarak grubunu birinci bitirip Play-off oynamak istiyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bodrumda 13 düzensiz göçmen yakalandı Önceki Haber

Bodrumda 13 düzensiz göçmen yakalandı

Gram altın rekor tazeledi Sonraki Haber

Gram altın rekor tazeledi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar