24 Eylül 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gemlik Belediye Meclis Üyesi Mustafa Duran CHPden istifa etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gemlik Belediye Meclis Üyesi Mustafa Duran CHPden istifa etti
Abone ol
Gemlik Belediye Meclis üyesi Mustafa Duran Chp’den Istifa Etti

Gemlik Belediye Meclis Üyesi Mustafa Duran, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu. Duran, yaptığı yazılı açıklamada görev süresi boyunca tek amacının Gemlik’e ve Gemlik halkına hizmet etmek olduğunu belirtti.

Açıklamasında, seçim sürecinde belediye başkanının takdiri ve CHP’nin desteğiyle göreve geldiğini hatırlatan Duran, göreve başladığı günden bu yana iyi niyet ve sabırla Gemlik’e hizmet etmeye çalıştığını ifade etti. Ancak gelinen noktada arzu ettiği ve hayal ettiği hizmet ortamının oluşmadığını üzülerek gördüğünü dile getirdi.

Gemlik’e katkı sağlamak ve halkın beklentilerine karşılık verebilmenin her zaman en büyük hedefi olduğunu vurgulayan Duran, mevcut şartlarda Gemlik adına hizmet konusunda umudunun kalmadığını belirterek Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ettiğini açıkladı.

Duran, yaptığı açıklamada CHP ailesine saygı duyduğunu ve bu kararı alırken özür dilediğini de ifade etti.

Mustafa Duran, bundan sonraki süreçte görevine bağımsız Gemlik Belediye Meclis Üyesi olarak devam edeceğini ve her zaman olduğu gibi Gemlik halkına hizmet etmeyi sürdüreceğini sözlerine ekledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Niğdede 8 milyon 800 bin kaçak sigara ele geçirildi Önceki Haber

Niğdede 8 milyon 800 bin kaçak sigara el...

Niğde Borda silah ve çalıntı motosiklet ele geçirildi Sonraki Haber

Niğde Borda silah ve çalıntı motosiklet...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar