160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Geleceğin karikatüristlerinin sergisi beğeni topladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Geleceğin karikatüristlerinin sergisi beğeni topladı
Abone ol
TEPEBAŞI BELEDİYESİ BÜNYESİNDE 11 YILDIR DEVAM EDEN KARİKATÜR ATÖLYELERİ İLE ÇOCUKLAR HEM EL BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEYE HEM DE ELEŞTİREL BAKIŞ AÇISI KAZANMAYA DEVAM EDİYOR.

Tepebaşı Belediyesi bünyesinde 11 yıldır devam eden karikatür atölyeleri ile çocuklar hem el becerilerini geliştirmeye hem de eleştirel bakış açısı kazanmaya devam ediyor.


Tepebaşı Belediyesi Atila Özer Karikatürlü Ev’de düzenlenen atölyeler, 11 yılı geride bırakırken, 11. Dönem 1. Grup Sergisi de Atila Özer Karikatürlü Ev’de açıldı. Sergide son atölyede eğitim alan 23 öğrencinin toplam 24 eseri beğeniye sunuldu. Bu çerçevede açılan 11. Dönem 1. Grup Sergisi de Eskişehirlilerden beğeni topladı. Sergide düzenlenen sertifika törenine, Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Rıfkı Ustaoğlu, karikatürist Erol Büyükmeriç, Alper Tümay Tok, Atilla Yakşi, Yaşar Arda ve karikatür öğrencileri ile aileleri katıldı. Etkinlikte, merkeze adını veren merhum Atila Özer’in eşi karikatürist Vicdan Özer de yer aldı.


Usta karikatüristler öğrencilerine katılım belgelerini takdim etti. Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Rıfkı Ustaoğlu ise öğretici karikatüristlere teşekkür belgelerini verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şüpheli şahısları kovalayan yunus polisleri kaza yaptı: 2 yaralıÖnceki Haber

Şüpheli şahısları kovalayan yunus polisl...

Eskişehir mobilyası global pazarda tanıtılacakSonraki Haber

Eskişehir mobilyası global pazarda tanıt...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar