160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gedizde Uluoymak 1 Eylülspor şampiyon

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gedizde Uluoymak 1 Eylülspor şampiyon
Abone ol
GEDİZ 1.AMATÖR KÜMEDE ULUOYMAK 1 EYLÜL SPOR ŞAMPİYON

Kütahya’nın Gediz İlçesinde 1.Amatör Muhittin Ertürk Liginde Uluoymak 1 Eylülspor şampiyon oldu.


Geçtiğimiz yıl vefat eden ve Gediz’de efsane Başkan olarak anılan Muhittin Ertürk’ün adının verildiği 1. Amatör fikstürü tamamlandı.


Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) belirlediği fikstür ve Gediz Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonunda oynanan maçlar sonunda Uluoymak 1 Eylülspor şampiyon tamamladı.


Ergenekon Mahallesinde oynanan son maçta Uluoymak 1 Eylülspor Dayınlarspor’a 3-0 yenilmesine rağmen 46 puanla şampiyon oldu. Dayınlar Spor ise 44 puanla ligi ikinci sırada tamamladı.


Maçın bitiş düdüğü ile büyük sevinç yaşayan Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü oyuncuları bu şampiyonluğu vefat eden başkanları Muhittin Ertürk’e armağan ettiklerini söylediler.


10 takımın katıldığı ligde şampiyon olan 1 Eylül Spor Kulübü ve ikinci olan Dayınlarspor Kulübü play-oflara gitmeye hak kazandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Güven Timleri bir haftada 6 aranan şahsı yakaladıÖnceki Haber

Güven Timleri bir haftada 6 aranan şahsı...

AK Parti Kayseride ilk başvuru DUYKONdanSonraki Haber

AK Parti Kayseride ilk başvuru DUYKONdan

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar