24 Eylül 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gebzede Hürriyet ve Yavuz Selim mahallelerinin imar planları onaylandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gebzede Hürriyet ve Yavuz Selim mahallelerinin imar planları onaylandı
Abone ol
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ilçedeki Hürriyet Ve Yavuz Selim Mahallelerinin Imar Planlarının Onaylandığını Bildirdi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçedeki Hürriyet ve Yavuz Selim mahallelerinin imar planlarının onaylandığını bildirdi.

Gebze Belediyesi ekim ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Büyükgöz başkanlığında 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ndaki meclis salonunda yapıldı. Toplantıda, 2026 yılı ücret ve tarifelerine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporu oy çokluğuyla kabul edilirken, diğer gündem maddeleri oy birliğiyle karara bağlandı.

Meclis toplantısının sonunda söz alan Büyükgöz, Hürriyet ve Yavuz Selim mahallelerindeki planlama çalışmalarının tamamlandığı müjdesini verdi. Zorlu ve uzun bir sürecin ardından planların onaylandığını belirten Büyükgöz, "Tüm işlemler tamamlandı ve planlarımız onaylandı. Askıya çıkarmadan önce meclisimizle bir bilgilendirme toplantısı yapacağız. Planın teknik bilgilerini önce meclisimizle paylaşacağız. Gebze’mize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Gebze Belediye Meclisi, bir sonraki toplantısını 4 Kasım Salı günü yapacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı Önceki Haber

Otomobille çarpışan motosikletin sürücüs...

Vanda otomobil lastiğinde 6 kilo uyuşturucu ele geçirildi Sonraki Haber

Vanda otomobil lastiğinde 6 kilo uyuştur...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar