160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gaziantepte kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonları: 6 şahıs tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantepte kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonları: 6 şahıs tutuklandı
Abone ol
Gaziantep'te Jandarma Ekiplerinin Son Bir Ay Içerisinde Kaçakçılık Olayları Ve Uyuşturucuyla Mücadeleye Yönelik Operasyonlarından Yakalanan 404 şüpheliden 6'sı Tutuklandı.

Gaziantep’te jandarma ekiplerinin son bir ay içerisinde kaçakçılık olayları ve uyuşturucuyla mücadeleye yönelik operasyonlarında yakalanan 404 şüpheliden 6’sı tutuklandı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şubat ayı içerisinde kaçakçılık olayları ve uyuşturucuyla mücadele kapsamında çok sayıda operasyon yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde icra edilen operasyonlar ile 303 olaya müdahale edilerek 414 şüpheli yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 6’sı tutuklandı.

Yapılan aramalarda ise 5 kilo 704 gram skunk, 597 gram esrar, 270 gram metamfetamin, 95 adet uyuşturucu hap, 69 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 663 kilogram kaçak tütün, 25 bin 138 paket kaçak sigara, 677 bin 900 adet makaron, 266 kilogram kaçak çay, 890 kilogram nargile kömürü, 30 litre sahte rakı, 524 adet tarihi sikke, 151 adet akıllı cep telefonu, 717 adet elektronik eşya, 25 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve bin 879 adet silah mühimmatı ele geçirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hareket halindeki otonun tavanındaki yolculuk kötü bittiÖnceki Haber

Hareket halindeki otonun tavanındaki yol...

Başkan Büyükkılıç, Prefabrik Yapıların Değerlendirilmesi Seminerine katıldıSonraki Haber

Başkan Büyükkılıç, Prefabrik Yapıların D...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar