20 Mayıs, 2024, Pazartesi
DOLAR32.206
EURO35.059
ALTIN2525.9

“Gaziantep’te 77 Km Bisiklet Yolu Yapıldı”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Gaziantep’te 77 Km Bisiklet Yolu Yapıldı”
Abone ol
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 120 bin bisiklet dağıtımı projesi çerçevesinde, PTT çalışanlarının çocuklarına 750 adet bisiklet dağıtıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 120 bin bisiklet dağıtımı projesi çerçevesinde, PTT çalışanlarının çocuklarına 750 adet bisiklet dağıtıldı.

Bisiklet, sağlıklı ve temiz ulaşım aracı olarak görüldüğü için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in liderliğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen projenin bir parçası olarak dağıtılmaktadır.

Gazi şehirde bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla başlatılan 120 bin bisiklet dağıtım projesi, Mehmet Vehbi Dinçerler Spor Salonu'nda düzenlenen bir program ile devam etti.

Programda, PTT Teşkilatı'nın Gaziantep ve çevre ilçelerde çalışan personellerinin çocuklarına 750 bisiklet takdim edildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Uğur, PTT Bölge Başmüdürü Mevlüt Burgaç, Gaziantep Birlik Haber-Sen İl Başkanı İbrahim Halil Yorulmaz ile PTT personelleri ve aileleri, dağıtım törenine katıldı.

Programda konuşan Başkan Vekili Halil Uğur, 120 bin bisiklet dağıtım projesinin başlangıcında Gaziantep'te bisiklet yolu olmadığını belirtti, ancak bugün şehirde 77 kilometre bisiklet yolu bulunduğunu vurguladı.

Uğur, Başkan Fatma Şahin'in liderliğinde gerçekleştirilen projenin, çocuklara bisiklet dağıtarak Gaziantep'teki bisiklet yollarını doldurmayı amaçladığını ifade etti.

Ayrıca, son 10 yılda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin spor, kültür ve sanat alanlarına yönelik yatırımlarının artarak devam ettiğini belirtti.

PTT Bölge Başmüdürü Mevlüt Burgaç da konuşmasında, Gaziantep'e hizmet sunan PTT çalışanlarını övgüyle anarak, Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Fatma Şahin'in bisiklet hediyesi için teşekkür etti.

Gaziantep Birlik Haber-Sen İl Başkanı İbrahim Halil Yorulmaz, bisiklet dağıtımı için Başkan Fatma Şahin ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu ise program ve dağıtım süreci hakkında bilgiler verdi.

Protokol konuşmalarının ardından bisikletler, miniklerle buluştu. Programın anısına ve teşekkür amaçlı olarak, PTT çalışanları adına Başkan Vekili Halil Uğur'a çiçek takdim edildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Domuz sürüsüne çarptı, maddi hasar oluştuÖnceki Haber

Domuz sürüsüne çarptı, maddi hasar oluşt...

Ağrı Dağı eteklerindeki kar örtüsü havadan görüntülendiSonraki Haber

Ağrı Dağı eteklerindeki kar örtüsü havad...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar