160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gaziantepte 6 yıl önce işlenen cinayet aydınlatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantepte 6 yıl önce işlenen cinayet aydınlatıldı
Abone ol
Gaziantep'te 6 Yıl önce Evinde ölü Bulunan Cengiz Karademir'in Cinayete Kurban Gittiği Ortaya çıktı.

Gaziantep’te 6 yıl önce evinde ölü bulunan Cengiz Karademir’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Olayla ilgili çalışma yapan cinayet büro amirliği ekipleri, şahsın eski eşinin sevgilisi tarafından boğularak öldürüldüğünü belirledi. Olayla ilgili yakalanan maktulün eski eşi, kızı ve eski eşinin sevgilisi tutuklandı.

Olay, 2019 yılında Şehitkamil ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Cengiz Karademir (48) isimli şahıs evde ölü bulundu. İlk incelemede doğal ölüm olarak kayda geçen olayla ilgili polis araştırmalarına devam etti.

Polisten derin soruşturma

Yapılan araştırma sonucu, ölen şahsın eski eşi E.U.’nun olaydan bir yıl sonra evini satıp sevgilisi Ş.A. ile Karabük’e taşındığı tespit edildi. Durumu şüpheli bulup soruşturmayı derinleştiren ekipler, Cengiz Karademir’in kızı N.K, eski eşi E.U ile sevgilisi Ş.A.’yı gözaltına aldı. İfadeleri alınan şüpheliler, olay anında evde olmadıkları beyanında bulundu ancak ifadeleri tutarsız bulan polis teknik çalışma sonucu 3 şahsın da olay anında evde olduğunu belirledi. Daha sonra da adli tıptan istenen ek raporla Cengiz Karademir’in boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Çapraz sorguya alınan maktulün kızı cinayeti itiraf etti

İstanbul ve Karabük’te yapılan eş zamanlı operasyonla gözaltına alınan maktulün eşi E.U., kızı N.K. ve eşinin sevgilisi Ş.A. polis ekiplerince çapraz sorguya alındı. Yapılan sorgu ve araştırmalarda maktul Cengiz Karademir ile eşi E.U. arasında uzun zamandır maddi konularda anlaşmazlık bulunduğu belirlendi. Maktulün kızı N.K. ise çapraz sorgu sırasında annesinin sevgilisi olan Ş.A.’nın babası Cengiz Karademir’i boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.U, Ş.A. ve N.K, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Özkan: İzmirde taksi ulaşımında zam yokÖnceki Haber

Başkan Özkan: İzmirde taksi ulaşımında z...

Anaokulu öğrencilerine ağız ve diş sağlığı eğitimiSonraki Haber

Anaokulu öğrencilerine ağız ve diş sağlı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar