160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gazi ve şehit yakınları, Gölyazıya hayran kaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazi ve şehit yakınları, Gölyazıya hayran kaldı
Abone ol
Nilüfer Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü Etkinlikleri Kapsamında Gazi Ve şehit Yakınlarına Gölyazı Gezisi Düzenledi. Ayrıca, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan şahin Gazi Ve şehit Yakınları Ile Bir Araya Geldi.

Nilüfer Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında gazi ve şehit yakınlarına Gölyazı gezisi düzenledi. Ayrıca, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin gazi ve şehit yakınları ile bir araya geldi.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Mihraplı Şehitlik Yerleşkesi’ne giderek şehit ve gazi derneklerini ziyaret etti. Şahin, sırasıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Adem Erdem ve üyeleri, Bursa Emniyet Teşkilatı Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Nevin Fırtına ve üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Haşim Sivri ve üyeleri ve üyeleriyle bir araya geldi.

Yaptıkları büyük fedakarlıklar nedeniyle şükranlarını dile getiren Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, "Sizlerin yaşadıkları sayesinde bizler bugün bu Cumhuriyet’te nefes alıyoruz. Hepinize minnet duyuyoruz. Hem şehitlerimiz, hem de gazilerimiz bizler için çok kıymetli. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere verdiği değer bizlere yol gösterici. Onun gösterdiği yolda yürümeye devam edeceğiz. Sizlerle birlikte olmak bizler için ayrıca keyifli oluyor. Nilüfer Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız" diye konuştu.

Dernek yöneticileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürler etti.

Nilüfer Belediyesi, Gaziler Günü nedeniyle hafta boyunca farklı etkinlikler düzenledi. Ev ve iş yerlerinde yapılan ziyaretlerin yanı sıra şehit ve gazi yakınları için Mihraplı Şehitlik Yerleşkesi’nde 300 kişilik süt helvası ikram edildi. Etkinlikler kapsamında kahraman gaziler ve şehit yakınları için Gölyazı gezisi düzenlendi. Katılımcılar, Nekropol Alanı, Gölyazı Kültürevi ve Ağlayan Çınar ziyaretlerinin yanı sıra tekne turuyla Gölyazı’nın güzelliklerini inceledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kızartma yağından çıkan yangın paniğe neden oldu Önceki Haber

Kızartma yağından çıkan yangın paniğe ne...

Başarılı öğrencilerin Saraybosna turu Sonraki Haber

Başarılı öğrencilerin Saraybosna turu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar