160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gazeteci Metin Harıkçının acı günü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazeteci Metin Harıkçının acı günü
Abone ol
ADIYAMAN İNTERNET YAYINCILARI VE GAZETECİLERİ DERNEĞİ BAŞKANI METİN HARIKÇI’NIN BABASI SEFER HARIKÇI, HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU.

Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazetecileri Derneği Başkanı Metin Harıkçı’nın babası Sefer Harıkçı, Hakkın Rahmetine kavuştu.


Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazetecileri Derneği Başkanı ve Sabah Gazetesi Adıyaman Muhabiri olan Metin Harıkçı’nın, babası Sefer Harıkçı (82) kalça kırığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.


Adıyaman Belediyesi Yeni Mezarlık Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasından Aile Mezarlığına defnedildi.


Adıyaman Müftüsü Mehmet Taşçı tarafından kıldırılan cenaze namazına Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih doğan, gazeteciler ve yakınları katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yılın 6 ayı kar altında olan ilçe, doğal gaz istiyor Önceki Haber

Yılın 6 ayı kar altında olan ilçe, doğal...

Cumhurbaşkanlığı Spor tırı Balıkesirde Sonraki Haber

Cumhurbaşkanlığı Spor tırı Balıkesirde

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar