160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Frenleri tutmayan tarım aracı yayaya çarptı, sürücü öldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Frenleri tutmayan tarım aracı yayaya çarptı, sürücü öldü
Abone ol
ZONGULDAK’IN KİLİMLİ İLÇESİ GÖBÜ KÖYÜNDE FRENLERİ TUTMAYAN "PAT PAT" OLARAK BİLİNEN TARIM ARACI, BİR YAYAYA ÇARPTI. ARAÇTAN SAVRULARAK DÜŞEN SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBEDERKEN, ARACIN ÇARPTIĞI YAYA DA AĞIR YARALANDI.

Zonguldak’ın Kilimli ilçesi Göbü köyünde frenleri tutmayan "pat pat" olarak bilinen tarım aracı, bir yayaya çarptı. Araçtan savrularak düşen sürücü hayatını kaybederken, aracın çarptığı yaya da ağır yaralandı.


Edinilen bilgiye göre kaza, Göbü köyü Şirinköy Çalca Mahallesi’nde meydana geldi. Dursun Güçlücan’ın (78) kullandığı pat pat, frenleri tutmayınca yaya olarak yürüyen Şaban Ay’a çarptı. Kazada tarım aracının sürücüsü savrularak yere düştü. Olayı gören mahalle sakinleri yardıma koşarak, 112 Acil Servisi ve jandarmayı aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Dursun Güçlücan’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralanan Şaban Ay ise Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, Dursun Güçlücan’ın cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası aile mezarlığına defnedildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Evlat nöbetindeki acılı baba: “HDP olmazsa PKK da olmaz” Önceki Haber

Evlat nöbetindeki acılı baba: “HDP olmaz...

Çiftçilere arı kovanı, mercimek ve nohut dağıtıldı Sonraki Haber

Çiftçilere arı kovanı, mercimek ve nohut...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar