160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Freni boşalan kamyon kamelyaya daldı: Baba ve iki kızı ölümden döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Freni boşalan kamyon kamelyaya daldı: Baba ve iki kızı ölümden döndü
Abone ol
KOCAELİ’NİN GEBZE İLÇESİNDE FRENİ BOŞALAN KAMYON, BAKKAL DÜKKANININ ÖNÜNDEKİ KAMELYAYA ÇARPTI. KAZADA KAMELYADA OTURAN BABA, 2 KIZI VE KAMYON SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni boşalan kamyon, bakkal dükkanının önündeki kamelyaya çarptı. Kazada kamelyada oturan baba, 2 kızı ve kamyon sürücüsü yaralandı.


Kaza, Gebze ilçesi İstasyon Mahallesi Birlik Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serdar B. idaresindeki 35 AVA 260 plakalı halat yüklü kamyon, cadde üzerinde yokuş aşağı inerken bir anda freni boşaldı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, bakkalın önünde bulunan kamelyaya çarparak yan yattı. O sırada kamelyada oturan baba Halis T., kızları Reyhan T. ve Ayşegül T. ile kamyon sürücüsü Serdar B. yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Sokak ise tedbir amaçlı trafiğe kapatıldı. Ambulanslara alınan yaralılar, tedavi edilmek üzere çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Ayşegül T. ve kamyon sürücüsü Serdar B.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.


Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmirde bir evin bahçesinde 4 av tüfeği ele geçirildiÖnceki Haber

İzmirde bir evin bahçesinde 4 av tüfeği...

Gaziantepte sokak ortasında silahlı saldırı: 1 ölüSonraki Haber

Gaziantepte sokak ortasında silahlı sald...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar