160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

FIFA Başkanı Infantino, Halil Umut Melere yapılan saldırıyı kınadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
FIFA Başkanı Infantino, Halil Umut Melere yapılan saldırıyı kınadı
Abone ol
Mke Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, Fıfa Kokartlı Hakem Halil Umut Meler'e Yumruklu Saldırısına Fıfa Başkanı Gianni ınfantino'dan Kınama Geldi.

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın, FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler’e yumruklu saldırısına FIFA Başkanı Gianni Infantino’dan kınama geldi.

Süper Lig’in 15. haftasında oynanan ve 1-1 beraberlikle sona eren Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğünün ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın, FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler’e yaptığı yumruklu saldırıyla alakalı FIFA Başkanı Gianni Infantino, kınama mesajı yayımladı. Infantino, "Futbolda şiddete kesinlikle yer yoktur, saha içinde ya da dışında. MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan Türkiye Süper Lig maçının ardından gerçekleşen olaylar kesinlikle kabul edilemez ve sporumuzda ve toplumumuzda yeri yoktur. Maç görevlileri olmadan futbol olmaz. Hakemler, oyuncular, taraftarlar ve personelin oyunun tadını çıkarabilmek için güvende olmaları gerekiyor. İlgili yetkilileri, bunun her kademede kesinlikle uygulanmasını ve saygı duyulmasını sağlamaya çağırıyorum" ifadelerine yer verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bandırmada hurdacılara denetim Önceki Haber

Bandırmada hurdacılara denetim

Bir Kitap Bir İnsan Projesi” Menteşede yoğun ilgi gördü Sonraki Haber

Bir Kitap Bir İnsan Projesi” Menteşede y...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar