160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Fethiyeden dört şehre umut

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fethiyeden dört şehre umut
Abone ol
Fethiye’de Bir Hayat, Dört şehre Umut Oldu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde beyin ölümü gerçekleşen bir hastanın bağışlanan organları dört farklı şehirdeki hastalara umut oldu.

Fethiye’de Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi gören bir hastanın, tüm tıbbi müdahalelere rağmen beyin ölümü gerçekleşti. Yaşanan bu üzücü gelişmenin ardından, hasta yakınlarının onayıyla organ bağışı süreci başlatıldı.

Organ Nakli Koordinasyon Birimi’nin özverili çalışması ve hızlı organizasyonuyla, gece saatlerinde Denizli, Aydın, Antalya ve İzmir’den gelen uzman ekipler hastaneye ulaştı. Gerçekleştirilen başarılı operasyonla hastanın kalbi, karaciğeri, ince bağırsağı ve iki böbreği, farklı şehirlerde organ bekleyen hastalara ulaştırılmak üzere teslim alındı.

Bu anlamlı bağış sayesinde dört ayrı şehirde yaşam mücadelesi veren hastalara umut doğdu. Nakledilen organlar, bekleme listesinde yer alan hastalara hayati bir şans sundu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ATO Başkanı Barandan İtalya Büyükelçisi Marrapodiye ziyaret Önceki Haber

ATO Başkanı Barandan İtalya Büyükelçisi...

Sarıkamış Kayak Merkezinde kış turizmini canlandıracak proje: Suni Karlama Sistemi Sonraki Haber

Sarıkamış Kayak Merkezinde kış turizmini...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar