160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Fenerbahçenin rövanş maçında İspanyol hakem Istvan Kovacs düdük çalacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçenin rövanş maçında İspanyol hakem Istvan Kovacs düdük çalacak
Abone ol
Fenerbahçe'nin, Uefa şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Kadıköy'de Fransız Ekibi Lille Ile Oynayacağı Rövanş Maçını Ispanya Futbol Federasyonu’ndan Jose Maria Sanchez Yönetecek.

Fenerbahçe’nin, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda Kadıköy’de Fransız ekibi Lille ile oynayacağı rövanş maçını İspanya Futbol Federasyonu’ndan Jose Maria Sanchez yönetecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Fenerbahçe, 13 Ağustos Salı günü saat 20.00’de Ülker Stadyumu’nda Fransa temsilcisi Lille ile karşı karşıya gelecek. Bu müsabakada İspanyol hakem Jose Maria Sanchez düdük çalacak. Sanchez’in yardımcılıklarını Inigo Prieto ve Juan Lopez Mir yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Guillermo Cuadra olacak. Müsabakanın VAR koltuğunda Juan Martinez Munuera yer alacak. Munuera’ya AVAR olarak Raul Cabanero eşlik edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yalova Doğu Sahil Bandında motosikletliler yasağa rağmen cirit atıyor Önceki Haber

Yalova Doğu Sahil Bandında motosikletlil...

OSB Akademi eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor Sonraki Haber

OSB Akademi eğitimleri tüm hızıyla devam...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar