160x600
09 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Fenerbahçede, Rangers maçı hazırlıkları başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçede, Rangers maçı hazırlıkları başladı
Abone ol
Fenerbahçe, Iskoçya Ekibi Rangers Ile Oynayacağı Uefa Avrupa Ligi Son 16 Turu Ilk Maçının Hazırlıklarına Sabah Saatlerinde Yaptığı Antrenmanla Başladı.

Fenerbahçe, İskoçya ekibi Rangers ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçının hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman, salonda yapılan core çalışmasıyla başladı. Isınma, çabukluk ve koordinasyon hareketlerinin ardından iki gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Dar alanda yapılan çift kale maçların ardından antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Antalyaspor maçına ilk 11’de başlayan futbolcular ise günü aktif dinlenmeye yönelik yaptıkları çalışmalarla tamamladılar.

Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği çalışmayla tamamlayacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İftar yemekleri belediyedenÖnceki Haber

İftar yemekleri belediyeden

Yeşilay 105. Yılında "Hepimiz İçin Bağımsız Gelecek" DiyorSonraki Haber

Yeşilay 105. Yılında "Hepimiz İçin Bağım...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar