29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3926
EURO35.0917
ALTIN2324.3

Fatihte kedinin yuvasını yumruklayarak parçalayan şüpheli güvenlik kamerasında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatihte kedinin yuvasını yumruklayarak parçalayan şüpheli güvenlik kamerasında
Abone ol
FATİH'TE MAHALLELİ TARAFINDAN KEDİLERİN KIŞ GECELERİNDE ÜŞÜMEMESİ İÇİN YAPILAN YUVAYI YUMRUKLAYARAK PARÇALAYAN ŞÜPHELİ GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI.

Fatih’te mahalleli tarafından kedilerin kış gecelerinde üşümemesi için yapılan yuvayı yumruklayarak parçalayan şüpheli güvenlik kameralarına yansıdı. Şüphelinin yumruk attığı esnada uyuyan kedinin korkarak kaçtığı görüldü.


Olay, geçtiğimiz cumartesi saat 03.00 sıralarında Fatih Kocamustafapaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta gezen 3 kişiden birisi mahallelinin kediler için yaptığı yuvayı gördü. İçinde kedinin olduğu yuvaya yaklaşan şüpheli yumruk atarak yuvayı parçaladı. Şüpheli ve arkadaşları daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yuvada uyuyan kedi ise atılan yumruğun ardından kendini dışarı attı.


“Yuva paramparça halde kedimizde ortada yok”


Mahallelilerden biri olan Suna Koç, “Videoda gördüğünüz şahıs, bizim hayvanların uyuması için yuvaya gelip bütün kuvvetiyle içinde kedi olan yuvaya yumruk atıyor. O hayvan o günden beri ortada yok. Biz bu şahsın bulunmasını istiyoruz. Biz şahsı tanımıyoruz daha öncede görmedik. Bu olayda gece 3’te yaşanıyor. Yuva paramparça halde kedimizde ortada yok” dedi.


“Bu hayvan ona ne yapmış olabilir ki”


Olaydan rahatsız olduklarını söyleyen Suna Koç, “Böyle insanların ortada dolaşmasını istemiyoruz. Bu hayvan ona ne yapmış olabilir ki? Kedinin hiçbir zararı yok, sokakta da dolaşmıyor. Kedi uyumaya çalışan, kendini soğuktan koruyan bir hayvan. Daha önce böyle olaylar çok yaşandı. Biz polise şikâyet etsek de herhangi bir sonuç alınamıyor. Polis böyle olayların üzerinde çok durmadığı için en fazla yakalandıktan sonra serbest bırakılıyor” şeklinde konuştu.


Olay anı güvenlik kameralarında


Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde uyuyan kediye, kediye bir kişinin yaklaşıp tokat attığı görülüyor. Kedinin uykusundan uyandığı o anlarda güvenlik kamerasına yansırken o kişide olay yerinden uzaklaşıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadıköyde otomobilin çatısına asılan gençlerin tehlikeli yolculuğuÖnceki Haber

Kadıköyde otomobilin çatısına asılan gen...

Konya Ovasında gübre kullanımı verim ve kalitenin artmasında büyük rol oynadıSonraki Haber

Konya Ovasında gübre kullanımı verim ve...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar