160x600
26 Haziran, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Fatih Arda İpcioğlu rekorla sezonu tamamladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Arda İpcioğlu rekorla sezonu tamamladı
Abone ol
KAYAKLA ATLAMA BRANŞINDA ÇOK BAŞARILI BİR SEZON GEÇİREN MİLLİ SPORCU FATİH ARDA İPCİOĞLU, SEZONUN FİNALİNDE YENİ BİR TÜRKİYE REKORUNA İMZA ATTI.

Kayakla Atlama branşında çok başarılı bir sezon geçiren Milli Sporcu Fatih Arda İpcioğlu, sezonun finalinde yeni bir Türkiye rekoruna imza attı.


Slovenya’da Planica Uçuş Rampasında Dünya Kupası’nın son yarışmasında sahne alan Fatih Arda İpcioğlu, 196.5 metrelik atlayışı ile kendisine ait 190,5 metrelik Türkiye rekorunu geliştirdi. Bu sezon 12 final ile tarihe geçen Fatih Arda İpcioğlu, ilkleri gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Tarihimizde ilk kez uçuş rampalarından atlayış gerçekleştirdik. Yarışmaların ilkini Norveç’te yaptık. Türkiye rekorumuz 145 metreydi. Norveç’te bunu 183 metreye çekerek elemeleri geçip final atlayışına hak kazandık. Daha sonra Almanya’da yapılan uçuş rampasında ise rekoru 190 metreye çektim. Şimdi de sezonun son yarışı Slovenya’da rekoru 196.5 metreye çekerek tarihimizde ilk kez katıldığımız 3 uçuş rampasında da rekor kırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Önümüzdeki yıl daha iyi yerlerde olacağıma inanıyorum ve bana destek olanlara federasyonumuza, bakanlığımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gençlik Spor Daire Başkanı Biçer Eleşkirtte incelemelerde bulunduÖnceki Haber

Gençlik Spor Daire Başkanı Biçer Eleşkir...

Genç hafızlar yarıştıSonraki Haber

Genç hafızlar yarıştı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar