18 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu yarışmaları sonuçlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu yarışmaları sonuçlandı
Abone ol
Afyonkarahisar Il Müftülüğü Tarafından 2026 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Düzenlenen "ezanı Güzel Okuma Ve Etkili Hutbe Sunumu" Yarışmalarında Dereceye Giren Din Görevlileri Belli Oldu.

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından 2026 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu" yarışmalarında dereceye giren din görevlileri belli oldu.

İl Müftülüğünde gerçekleştirilen "Ezanı Güzel Okuma" yarışmasının ardından, Şuhut Ulu Camii Müezzin-Kayyımı Sinan Sayar, Afyonkarahisar’ı bölge finalinde temsil etmeye hak kazandı.

Yine "Etkili Hutbe Sunumu" yarışmasında ise Çobanlar Akkoyunlu Köyü Camii 4/B İmam Hatibi Abdullah Sarıtaş birinci olarak bölge finaline katılmaya hak kazandı.

Yarışmaların ardından dereceye giren din görevlilerine Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, yarışmalarda başarı gösteren personele teşekkür ederek, bölge finallerinde Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını belirtti ve yarışmacılara başarı dileklerini iletti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trafiği tehlikeye atan sürücüye 44 bin TL ceza kesildi Önceki Haber

Trafiği tehlikeye atan sürücüye 44 bin T...

Çiçek Şenliği Fotoğraf Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu Sonraki Haber

Çiçek Şenliği Fotoğraf Yarışmasında ödül...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar