160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Eynesilde yurtta kalan kız öğrenciler kan bağışında bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eynesilde yurtta kalan kız öğrenciler kan bağışında bulundu
Abone ol
Giresun Gençlik Ve Spor Il Müdürlüğü'ne Bağlı Eynesil Kız Yurtlarında Kalan üniversite öğrencileri, Gençlik Ve Spor Bakanlığının "kan Hayat Kurtarır" Etkinliği Kapsamında Kan Bağışında Bulundu.

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Eynesil Kız Yurtlarında kalan üniversite öğrencileri, Gençlik ve Spor Bakanlığının "Kan hayat kurtarır" etkinliği kapsamında kan bağışında bulundu.

İlk olarak Eynesil Kız Yurdu öğrencilerinin katıldığı etkinlikte 20 genç, Hükümet Konağı Meydanında bulunan Kızılay kan alma aracında kan bağışında bulundular.

Öğrencilerinin anlamlı kan bağışı kampanyasına destek vermesiyle ilgili bilgi veren Yurt Müdürü Feride Çicek, öğrencilere teşekkür ederek öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerine aktif olarak katıldığını vurguladı.

Yapılan kan bağışı kampanyası, öğrencilerin toplumda duyarlılık oluşturma ve sosyal sorumluluklarını yerine getirme konusundaki önemli bir adımı temsil ettiğini söyleyen Gençlikspor İlçe Müdürü Özcan Kemal ise bu anlamlı çaba için öğrencilere teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursada sis etkili olduÖnceki Haber

Bursada sis etkili oldu

Yılbaşı sofrası tadınızı kaçırmasınSonraki Haber

Yılbaşı sofrası tadınızı kaçırmasın

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar