160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

EXPO 2023te Filistin detayı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EXPO 2023te Filistin detayı
Abone ol
Kahramanmaraş’ta Onikişubat Belediyesi Tarafından Yapımı Tamamlanan Ve 14 Ekim’de Kapılarını Açan Expo 2023’te Filistin Unutulmadı.

Kahramanmaraş’ta Onikişubat Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 14 Ekim’de kapılarını açan EXPO 2023’te Filistin unutulmadı.

Onikişubat Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 14 Ekim’de kapılarını ziyaretçilerine açan EXPO 2023’te Filistin için bir alan açıldı.

İsrail ablukasındaki Gazze, bombaların hedefi olmaya ve sivilleri hayattan koparmaya devam ederken, Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi organizesinde açılan EXPO 2023’te Filistin’de yaşananlara dikkat çekmek ve unutulmaması adına bir alan açıldı.

Filistin’de bulunan tarihi alanları, yetişen bitkilerinde sergilendiği alanda Kudüs’ten ilham alınarak yapılan bir yapı da bulunuyor. Yapının içerisinde ise Filistinlilerin yaptığı sedef çalışmaları ve özel örtülerden oluşan koleksiyonlar gelen ziyaretçileri karşılıyor.

Alanla ilgili bilgi veren Fidelya Arıcı isimli görevli, “Maalesef savaş dolayısıyla burayı dikkat çekmek amaçlı burada standımızı açtık ve girişimize koyduk. Yine içeride EXPO’nun amacına özel, ülkede yetişen bitkileri ve tarihi yapıları tanıtıyoruz. Burası yine Kudüs’ten ilham alınarak yapılmış şekli. İçerisinde halkından gelen sedef çalışması ver örtüler var” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İç Anadolunun en büyük Canlı Hayvan Borsası Kayseride açılıyor Önceki Haber

İç Anadolunun en büyük Canlı Hayvan Bors...

OSB Başkanı Yalçın İsrail zulmünü kınadı: “Saldırılar ve işgal sonlandırılmalıdır” Sonraki Haber

OSB Başkanı Yalçın İsrail zulmünü kınadı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar