04 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Evlerine geçen Adıyamanlı depremzedeler: Bakan Murat Kurum, her zaman yanımızda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Evlerine geçen Adıyamanlı depremzedeler: Bakan Murat Kurum, her zaman yanımızda
Abone ol
çevre, şehircilik Ve Iklim Değişikliği Bakanlığı Tarafından Adıyaman’da Yapılan Deprem Konutları, Depremzedelerin Takdirini Topluyor. Sürekli Adıyaman’a Incelemelerde Bulunan Bakan Murat Kurum Ise Halkın Gönlünde Taht Kurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Adıyaman’da yapılan deprem konutları, depremzedelerin takdirini topluyor. Sürekli Adıyaman’a incelemelerde bulunan Bakan Murat Kurum ise halkın gönlünde taht kurdu.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde 11 ilde 174 ayrı alandaki 3 bin 481 şantiyede afet konutlarının tamamlanması son aşamaya geldi.

Evlerine geçen ve yaşamlarına yeni evlerinde devam eden Adıyamanlı depremzedeler, yapılan hizmetlerden ve yatırımlardan oldukça memnun kaldıklarını dile getirdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un hemen hemen her ay Adıyaman’a geldiğini ve yapılan yatırımları incelediğini aynı zamanda depremzedeleri de sıklıkla dinlediğini söyleyen vatandaşlar, Bakan Murat Kurum’dan oldukça memnun kaldıklarını vurguladı. Yapılan hizmetlerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a teşekkür eden vatandaşlar, yapılan hizmetlerin ve emeklerin asla inkar edilemeyeceğini söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şarampole uçan araçta bulunan 2 kişi yaralandı Önceki Haber

Şarampole uçan araçta bulunan 2 kişi yar...

Soğuk hava sebebiyle çimler ve otomobil camları buz tuttu Sonraki Haber

Soğuk hava sebebiyle çimler ve otomobil...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar