160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Evlat nöbetindeki aile sayısı 368e yükseldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Evlat nöbetindeki aile sayısı 368e yükseldi
Abone ol
çocuklarının Terör örgütü Pkk Mensuplarınca Kandırılarak Dağa Kaçırıldığını Iddia Eden Ailelerin Evlat Nöbetine Bir Aile Daha Katıldı.

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin evlat nöbetine bir aile daha katıldı.

3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek çocukları için oturma eylemi başlatan ailelerin bin 524 gündür sürdürdüğü direnişe yeni ailenin katılımıyla sayı 368’e yükseldi.

Evladı Fırat’ın 2014 yılında İstanbul’da fırında çalışırken kandırılarak kaçırıldığını iddia eden Ziyamet Altunbey, çocuğuna ‘teslim ol’ çağrısında bulundu.

Fırat’ı 17 yaşındayken son kez gördüğünü dile getiren Altunbey, “İstanbul’dan HDP önüne gelerek çocuğumu kurtarmaya geldim. Evlat mücadeleme burada devam edeceğim. Ben sadece oğlumu istiyorum. Oğlumu bulmadan buradan bir yere ayrılmayacağım. Artık içim yanıyor. Her neredeysen çık gel oğlum. Evladım fırında çalışıyordu aniden kayboldu. Oğlumu bir daha da göremedik” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Datçada kuvvetli lodos etkili olduÖnceki Haber

Datçada kuvvetli lodos etkili oldu

2023 Liberal Düşünce Kongresi Nevşehirde başladıSonraki Haber

2023 Liberal Düşünce Kongresi Nevşehirde...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar