160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ev hanımı, esnaf ve kamu çalışanlarından oluşan halk korusu konser verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ev hanımı, esnaf ve kamu çalışanlarından oluşan halk korusu konser verdi
Abone ol
Kozan’da Ev Hanımları, Esnaf, Kurum çalışanları Ve Vatandaşlardan Oluşan Halk Korosu Ilk Konserini Verdi.

Adana’nın Kozan ilçesinde ev hanımı, esnaf, kurum çalışanları ve vatandaşlardan oluşan halk korosu ilk konserini verdi.

Müzik öğretmeni Muzaffer Atıcı ve gönüllü sanatseverler tarafından 1 yıldır çalışmaları süren sanat müziği tutkunu, esnaf, kurum çalışanı, ev hanımı, doktor ve bir çok meslek kuruluşundan oluşan ekip Kozanlıların karşısına Türk sanat müziği konseri ile çıktı.

Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Alptekin, İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen konser izleyicilerinden tam not aldı.

Programda müzik öğretmeni Muzaffer Atıcı yönetimindeki koro tarafından bir birinden güzel Türk Sanat Müziği eserleri seslendirildi. Konser esnasında solistler tarafından solo olarak ta şarkılar söylendi.

Koro halinde ve solo olarak söylenen şarkılar dinleyiciler tarafından beğeni alırken, şarkılara dinleyiciler de alkışlarla eşlik etti.

Programda emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizlide görev yapan genç asker son yolculuğuna uğurlandı Önceki Haber

Denizlide görev yapan genç asker son yol...

Didimde FETÖ üyesi yakalandı Sonraki Haber

Didimde FETÖ üyesi yakalandı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar