28 Eylül 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

ETSO yönetim kurulu toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ETSO yönetim kurulu toplantısı yapıldı
Abone ol
Erzurum Ticaret Ve Sanayi Odası (etso) Yönetim Kurulu, Haftalık Olağan Toplantısını Yaptı.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu, haftalık olağan toplantısını yaptı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Saim Özakalın başkanlığında düzenlenen toplantıda, ilgili bakanlıklar ve üst kuruluşlardan gelen resmi yazılar ve bildirimler ele alındı.

Toplantının ana gündemini, kamu kurumları ve çatı kuruluşlardan odanın çalışma alanına giren konulara dair iletilen talimat ve bilgilendirmeler oluşturdu. Bu kapsamda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ticaret Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Erzurum Valiliği’nden gelen yazılar yönetim kurulu üyeleri tarafından değerlendirildi.

Üyelerin ticari faaliyetlerini ve işleyişini ilgilendiren mevzuat değişiklikleri, duyurular ve idari kararlar üzerinde istişarelerde bulunuldu. Toplantıda, söz konusu bildirimlerin ilgili birimlere ve üyelere aktarılması hususunda yapılacak çalışmalar planlandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursada Aile Yılında gençlere güçlü destek Önceki Haber

Bursada Aile Yılında gençlere güçlü dest...

Kütahyada Aile Bütçe Danışmanlığı semineri Sonraki Haber

Kütahyada Aile Bütçe Danışmanlığı semine...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar