160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

ESOB Başkanı Öztürk: Ahi Evran Külliyesi ve Zanaatkarlar Çarşısı kutlamaların merkezi oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ESOB Başkanı Öztürk: Ahi Evran Külliyesi ve Zanaatkarlar Çarşısı kutlamaların merkezi oldu
Abone ol
Kırşehir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin öztürk, "ahi Evran Külliyesi Ve Zanaatkarlar çarşısı Kutlamaların Merkezi Oldu" Dedi.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, "Ahi Evran Külliyesi ve Zanaatkarlar Çarşısı kutlamaların merkezi oldu" dedi.

Saatçiler, Sarraflar, Fotoğrafçılar ve Halıcılar Odası Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltıda esnaflar, yaşadıkları sorunları ve kutlamaları Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile istişare etti. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, ticaret yapan zanaatkarın kutlamaların merkezinde olduğunu ve herkesin Kırşehir’e gelerek külliye alanı, müze ve zanaatkarlar çarşısını görmesini istedi. Öztürk, "Ahi Evran-ı Veli Külliyesi ve zanaatkârlar çarşısı kutlamaların göbeğindeydi. Birlik ve beraberliğimizi esnaflarımızın çabalarıyla da gösterdik. Zanaatkârlar çarşımız da yapı itibariyle huzurlu bir ortam sunuyor. Farklı el işçiliklerinin böyle bir çarşıda bir araya gelmesi Ahi şehri Kırşehir’e farklılık katıyor" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Keçiörende Lavanta Bahçesi Kapalı Spor Salonunun temeli atıldıÖnceki Haber

Keçiörende Lavanta Bahçesi Kapalı Spor S...

Bayrampaşada dehşet anları kamerada: 10 yıllık arkadaşının eşi, evine kurşun yağdırdıSonraki Haber

Bayrampaşada dehşet anları kamerada: 10...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar