160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Eskişehirliler güzel havanın tadını çıkardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskişehirliler güzel havanın tadını çıkardı
Abone ol
Eskişehir’de Hava Sıcaklıkları Mevsim Normalleri üzerinde Seyrederken, Hafta Sonu Güneşli Havayı Fırsat Bilen Vatandaşlar Kent Meydanında Yoğunluk Oluşturdu.

Eskişehir’de hava sıcaklıkları mevsim normalleri üzerinde seyrederken, hafta sonu güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar kent meydanında yoğunluk oluşturdu.

Hava sıcaklıkları kent genelinde 28 dereceye ulaşırken, vatandaşlar bu güzel havayı değerlendirdi. Porsuk Çayı kenarına ve Kent Park’a akın eden vatandaşlar, önümüzdeki günlerde yerini kara bulutlara bırakacak olan güneşin tadını çıkardı. Eskişehir’de turistik aktivite denilince akıllara gelen gondol turuna ise talebin arttığı görüldü. Hafta sonunun keyfini çıkaran aileler, yanlarında bulunan sandalyeleri ile çimenlerde oturarak keyifli vakit geçirdi. Çocukları parkta oyun oynarken banklarda oturup onları izleyen ebeveynlerin hem dinlendiği hem de sohbet ettiği görüldü. Öte yandan, eşsiz doğal manzarası ile kuğulara ev sahipliği yapan Porsuk Çayı, görenleri mest etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Malatya Diş Hekimleri Odasından dayanışma iftarı Önceki Haber

Malatya Diş Hekimleri Odasından dayanışm...

TFF 3. Lig: Kırıkkale FK: 2 - Mardin 1969 Spor: 2 Sonraki Haber

TFF 3. Lig: Kırıkkale FK: 2 - Mardin 196...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar