160x600
01 December, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Eskişehirli sporcular uluslararası turnuvaya damga vurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskişehirli sporcular uluslararası turnuvaya damga vurdu
Abone ol
Eskişehirli Sporcular 13 ülkeden, Bin 950 Sporcunun Katıldığı Turnuvada 7 Altın, 4 Gümüş Ve 4 Bronz Madalya Kazanarak Il Bazında 1’inci Oldu.

Eskişehirli sporcular 13 ülkeden, bin 950 sporcunun katıldığı turnuvada 7 altın, 4 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak il bazında 1’inci oldu.

Türkiye Karare Federasyonu tarafından 11-13 Ağustos tarihleri arasında Bursa’nın Gemlik ilçesinde düzenlenen 4. Uluslararası Karate Turnuvası sona erdi. Turnuvaya 13 ülkeden bin 950 sporcu katıldı. Eskişehir’i temsil eden sporcular ise turnuvaya damga vurdu. Farklı kategorilerde yarışan sporcular 7 altın, 4 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak iller bazında 1’inci olarak dikkatleri üzerine çekti.

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda büyük başarı ile dönen sporcular tebrik edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dönüşümle kazandırılan okul eğitime hazırlanıyor Önceki Haber

Dönüşümle kazandırılan okul eğitime hazı...

Geçtiğimiz dönemin en başarılı bakanı Adil Karaismailoğlu Sonraki Haber

Geçtiğimiz dönemin en başarılı bakanı Ad...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar