160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Eskişehirli milli yüzücü Mısırda altın madalya kazandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskişehirli milli yüzücü Mısırda altın madalya kazandı
Abone ol
Eskişehirli Milli Yüzücü Sümeyye Boyacı, Mısır’da Düzenlenen Citi Paraswimming World Series Yarışmalarında Sırtüstü S5 Kategorisinde A Barajını Geçerek Açık Yaşta 1. Oldu Ve Altın Madalya Kazandı.

Eskişehirli milli yüzücü Sümeyye Boyacı, Mısır’da düzenlenen Citi Paraswimming World Series yarışmalarında sırtüstü S5 kategorisinde A Barajını geçerek açık yaşta 1’nci oldu ve altın madalya kazandı.

Mısır’ın Kahire kentinde 10-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Citi Paraswimming World Series yarışmalarında milli yüzücü Sümeyye Boyacı mücadele etti. Milli yüzücü, 50 metre sırtüstü S5 kategorisinde 00.44.49’luk derece elde etti. Sümeyye Boyacı kazandığı bu derece ile Paralimpik Oyunları A Barajını geçerek 1’nci olarak altın madalya kazandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rektör Çomaklı, Diş Hekimliği Fakültesi Ar-Ge laboratuvarının açılışı yaptıÖnceki Haber

Rektör Çomaklı, Diş Hekimliği Fakültesi...

Bakan Uraloğlu: “Kalkınma Yolu Projesi ciddi kolaylıklar sağlayacaktır”Sonraki Haber

Bakan Uraloğlu: “Kalkınma Yolu Projesi c...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar