160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Eskişehirli eskrim sporcusu uluslararası müsabakada gümüş madalya kazandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskişehirli eskrim sporcusu uluslararası müsabakada gümüş madalya kazandı
Abone ol
ESKİŞEHİRLİ SPORCU MUHAMMED ANASIZ, ANTALYA’DA DÜZENLENEN ULUSLARARASI SATELLİTE ESKRİM TURNUVASI’NDA İKİNCİ OLARAK GÜMÜŞ MADALYANIN SAHİBİ OLDU.

Eskişehirli sporcu Muhammed Anasız, Antalya’da düzenlenen Uluslararası Satellite Eskrim Turnuvası’nda ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.


Uluslararası Eskrim Federasyonu (FIE) tarafından düzenlenen Büyük Kadınlar/Erkekler Kılıç ve Flöre Satellite Turnuvası’nın ilk gün müsabakaları Antalya’da gerçekleştirildi. 23 ülkeden 175 sporcunun katıldığı ve Türkiye’nin tüm kategorilerde 95 sporcuyla temsil edildiği turnuvada; Eskişehirli sporcu Muhammed Anasız ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Turnuvada; kadınlarda Azerbaycanlı sporcu Valeriya Bolshakova, erkeklerde ise Türk sporcu Enver Yıldırım altın madalya kazandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Yusufelinin okullarında ilk ders zili çaldıÖnceki Haber

Yeni Yusufelinin okullarında ilk ders zi...

Hastalığının çok sevdiği mesleğine engel olmasından korkuyorSonraki Haber

Hastalığının çok sevdiği mesleğine engel...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar