160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Eskişehire deprem bölgesinden gelen öğrenciler ile dostluk maçı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskişehire deprem bölgesinden gelen öğrenciler ile dostluk maçı
Abone ol
TÜRK TELEKOM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE 6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMDEN ETKİLENEN İLLERDEN ESKİŞEHİR’E GELEN ÖĞRENCİLER ARASINDA FUTBOL MAÇI DÜZENLENDİ.

Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerden Eskişehir’e gelen öğrenciler arasında futbol maçı düzenlendi.

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi (ÇEDES) çerçevesinde 3 Mayıs’ta Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda düzenlenen futbol maçında, Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle Eskişehir’e gelen öğrenciler karşılaştı. Şehre gelen depremzede öğrenciler ile dayanışma yapmak için düzenlenen maç ilgiyle karşılandı. Maça katılan tüm öğrenciler tebrik edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Germencik Belediyesi 19 Mayıs Futbol Turnuvası başladı Önceki Haber

Germencik Belediyesi 19 Mayıs Futbol Tur...

Polisin yakaladığı silah uyuşturucu çetesini çökertti Sonraki Haber

Polisin yakaladığı silah uyuşturucu çete...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar