20 Eylül 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Eskişehirden Filistine destek açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskişehirden Filistine destek açıklaması
Abone ol
Filistin'e Destek Platformu, Israil'in Gazze Ve çevre Bölgelerde Sürdürdüğü Saldırılara Karşı Eskişehir'de Kitlesel Bir Basın Açıklaması Düzenledi.

Filistin’e Destek Platformu tarafından, İsrail’in Gazze ve çevre bölgelerde sürdürdüğü saldırılara karşı Eskişehir’de bir basın açıklaması düzenledi.

Cuma namazı sonrası Çarşı Camii önünde platform adına açıklamayı yapan TÜGVA Eskişehir İl Temsilcisi Mahmut Öksüzoğlu, siyonist rejimin hukuk tanımaz tavrına sert tepki göstererek, tüm dünyayı bu zulme karşı tek yürek olmaya davet etti. Konuşmasına siyonist rejimin planlı katliamlarına dikkat çekerek başlayan Öksüzoğlu, "Akıl almaz bir dönemi yaşamaktayız. Tüm değerlerin yok sayıldığı, insanlığın azgın ve sapkın bir ideoloji tarafından rehin alındığı bir zaman diliminden geçiyoruz. Ancak bizler esir değiliz ve bu esaret girişimine karşı kayıtsız kalmayacağız," dedi.

Gazze’deki soykırımın acısının hala taze olduğunu vurgulayan Öksüzoğlu, 165 İranlı öğrencinin okul sıralarında katledilmesini ve Lübnan’daki son gelişmeleri hatırlatarak, "İşgal ettikleri toprakların gerçek sahiplerini ipe götürmeye cüret etmek, kendi ipini çekmektir. Bu adımların Nazi zulmünden hiçbir farkı yoktur. Zulme imza atanlar ve sessiz kalanlar, mutlaka Hitler ile aynı akıbeti yaşayacaktır," ifadelerini kullandı.

Öksüzoğlu, Mescid-i Aksa’nın ibadete kapatılmasının tüm Müslümanların izzetine yapılmış bir saldırı olduğunu da belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraşta belediye personellerine ilk yardım eğitimi Önceki Haber

Kahramanmaraşta belediye personellerine...

Kızılaydan İrana 48 tonluk insani yardım Sonraki Haber

Kızılaydan İrana 48 tonluk insani yardım

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar