160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Eskişehirde “Yeni yıla ağaç keserek değil fidan dikerek girelim” kampanyası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskişehirde “Yeni yıla ağaç keserek değil fidan dikerek girelim” kampanyası
Abone ol
BÜTÜN TÜRKİYE'DE OLDUĞU GİBİ ESKİŞEHİR'DE DE "YENİ YILA AĞAÇ KESEREK DEĞİL FİDAN DİKEREK GİRELİM" KAMPANYASI ÇERÇEVESİNDE ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ VATANDAŞLARA 6 BİN ÜCRETSİZ FİDAN DAĞITTI.

Bütün Türkiye’de olduğu gibi Eskişehir’de de "Yeni yıla ağaç keserek değil fidan dikerek girelim" kampanyası çerçevesinde Orman Bölge Müdürlüğü vatandaşlara 6 bin ücretsiz fidan dağıttı.


Orman Genel Müdürlüğü tarafından tüm Türkiye’de “Yeni Yıla Ağaç Keserek Değil Fidan Dikerek Girelim” kampanyası çerçevesinde eş zamanlı fidan dağıtımı yapıldı. Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü de yılın son günü, Orman Bölge Müdürlüğünün bahçesinden vatandaşlara bedelsiz fidan verdi. Orman fidanlığında yetiştirilen 3 yaşındaki 6 bin adet sedir fidanı yeni yıl hediyesi olarak dağıtıldı.


Fidan dağıtımına Eskişehir Orman İşletme Müdürü Doğan Kiras ve Fidanlık Müdürü İzzet Bolatkıran’da eşlik ederken vatandaşlara fidan verip ve yeni yıllarını kutladılar.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
VANTB Başkanı Süerden yeni yıl mesajı Önceki Haber

VANTB Başkanı Süerden yeni yıl mesajı

Aşkale Çimento İcra Kurulu Başkanı Fatih Yücelikten 2022 yılı değerlendirmesi ve 2023 hedefleri Sonraki Haber

Aşkale Çimento İcra Kurulu Başkanı Fatih...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar